چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
بادام سنگی نوعی از بادام درختی است که پوست سخت و چوبی دارد. علت نامگذاری آن نیز به همین سختی پوست بیرونی آن برمیگردد. برای جدا کردن مغز از پوست این بادام، نیاز به شکستن آن با ابزار دارید؛ اما همین موضوع باعث حفظ بهتر کیفیت و ماندگاری بالاتر مغز بادام درون آن میشود.
بادام سنگی سرشار از مواد مغذی مهم است که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پروتئین و فیبر بالا: مناسب برای رژیمهای لاغری و تقویت سیستم گوارشی
چربیهای سالم: کمک به سلامت قلب و کاهش کلسترول بد (LDL)
ویتامین E: آنتیاکسیدانی قوی برای سلامت پوست و مقابله با پیری
منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن: مفید برای استخوانها، دندانها و جلوگیری از کمخونی
بادام سنگی برخلاف بادام نرم یا بادام تازه، پوستهای بسیار سخت دارد و مغزش نسبت به دیگر انواع بادام، چگالی بیشتری از طعم و روغن دارد. همین ویژگی آن را به گزینهای محبوب برای مصرف خام یا تفتداده تبدیل کرده است.